Gelinin Evlilik Öncesi Talepleri Sosyal Medyada Gündem Oldu

AnasayfaMagazin

Gelinin Evlilik Öncesi Talepleri Sosyal Medyada Gündem Oldu

Şanlıurfa'da bir gelinin damattan talep ettiği çeyiz listesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Altın takılardan ev eşyasına kadar uzanan liste, kullanıcıları şaşırttı.

Paylaş

Şanlıurfa’da bir gelinin evlilik öncesi damattan talep ettiği çeyiz listesi, sosyal medyada büyük tartışma yarattı. Listede yer alan altın takılar, ev eşyaları ve giyim eşyaları, kullanıcılar tarafından “abartılı” ve “geleneksel olmayan” olarak yorumlandı.

Altın Takılar ve Ev Eşyaları Listesi Şaşırttı

Listede 25 gram 6 adet bilezik, hint küpesi, orta boy madonna kolye, 8 çeyrekli bilezik, 3 çeyrekli yüzük ve 3 yüzük, gümüş kemer, kapı arası yarım altın, yarım metre halep zinciri gibi altın takılar yer alıyor. Ayrıca, beyaz eşyaların markası ve rengine kadar belirtildiği ev eşyaları listesi de dikkat çekiyor.

Gelinin Giyim Eşyaları Talepleri de Tartışma Yarattı

Gelinin 3 elbise, 3 ayakkabı, 3 çanta ve Ferace marka manto istemesi de sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Birçok kullanıcı, bu talepleri “gereksiz” ve “gösteriş meraklısı” olarak nitelendirdi.

Sosyal Medya Kullanıcıları Tepkili

Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, “Az olmuş 12 adaları filan da isteselermiş” yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Mondros Ateşkes Anlaşması’ndan beter” yorumunu yaptı.