Başkan Fuat Köse’den Gece Mesaisi: Ekiplerle Sahada

AnasayfaGündem

Başkan Fuat Köse’den Gece Mesaisi: Ekiplerle Sahada

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, gece yarısı belediye ekiplerini ziyaret ederek çalışmalarını yerinde inceledi ve motivasyonlarını artırdı.

Paylaş

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, yoğun iş temposuna rağmen belediye ekiplerinin çalışmalarını sahada takip etmeye devam ediyor. Şehrin farklı noktalarında süren altyapı, temizlik ve peyzaj düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Köse, ekiplerden çalışmaların seyri hakkında bilgi alıyor.

Fuat Köse

Gece Ziyareti ve İkram

Deniz Sitesi Mevkiinde tıkanan kanalizasyon ana kolektör hattını açma çalışması yapan ekipleri gece saat 01.00’da ziyaret eden Başkan Köse, çalışanlara kolaylıklar dileyerek pizza ikramında bulundu. Gecenin geç saatlerinde Başkan Köse’yi karşılarında gören belediye ekipleri, bu ziyaretle moral buldu ve motivasyonları arttı.

Fuat Köse

Ekiplerin Gayretleri ve Başkan’ın Takdiri

Belediye personelinin çabalarını her zaman takdirle karşıladığını belirten Belediye Başkanı Fuat Köse, gece gündüz demeden şehre hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı. Başkan Köse, “Her fırsatta sahada çalışan ekiplerimizi ziyaret edeceğiz. Ziyaretlerimizde hem çalışmaları denetleyeceğiz hem de emekçi kardeşlerimize kolaylıklar dileyerek, motivasyonlarını artıracağız. Onların gayretleri, şehrimizin yaşam kalitesini artırmak adına son derece önemlidir. Onlara sağladığımız destekleri artırmak bizim önceliğimizdir” dedi.

Başkan Köse’nin bu ziyaretleri, belediye ekiplerinin moral ve motivasyonunu yükseltirken, şehrin yaşam kalitesini artırma adına yapılan çalışmaların önemini bir kez daha gözler önüne serdi.