Giresun’da Kayıp Kişinin Ölümü: 3 Gözaltı, 2 Tutuklama

AnasayfaGündem

Giresun’da Kayıp Kişinin Ölümü: 3 Gözaltı, 2 Tutuklama

Giresun'da kayıp Durmuş Demir'in ölümüyle ilgili 3 kişiden 2'si tutuklandı. Soruşturma geniş çaplı devam ediyor.

Paylaş

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 2 Nisan’da kaybolan ve 20 Mayıs’ta ölü bulunan 42 yaşındaki Durmuş Demir ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 3 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kayıp ihbarı üzerine başlattığı çalışmalar sonucunda İ.O, eşi F.O ve O.A’yı yakalayarak gözaltına aldı.

Adli Süreç ve Tutuklamalar

Gözaltına alınan şüphelilerden İ.O. ve O.A. adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı. F.O. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili detaylı açıklamada bulundu.

Kayıp Kamyonetin Bulunması

Durmuş Demir’in kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları sırasında, Keşap ilçesi Fındıklı Mahallesi Sakarlık mevkisinde 5 Nisan’da Demir’in kullandığı kamyonetin yanmış halde bulunması önemli bir gelişme olarak kaydedildi.

Cinayet Şüphesi ve İtiraflar

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, cinayet büro amirliği tarafından oluşturulan özel ekip, güvenlik kameraları ve PTS kayıtlarını inceledi. Tanık beyanları ve teknik-fiziki çalışmalar sonucunda şüpheliler İ.O, F.O ve O.A’nın, Durmuş Demir’i öldürdüklerini itiraf etmeleri üzerine, şüpheliler 21 Mayıs’ta gözaltına alındı.

Cesedin Bulunması

Şüphelilerin ifadelerine göre, Durmuş Demir’in cesedi Yağlıdere ilçesi Ekin yaylasındaki ormanlık alanda bulundu. Kolluk kuvvetleri, Demir’in cesedini ve olayla ilgili delilleri muhafaza altına aldı. Soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Kayıp Kişi