Samsunspor’da Markus Gisdol Ayrılık Kararı Aldı

AnasayfaManşet

Samsunspor’da Markus Gisdol Ayrılık Kararı Aldı

Samsunspor, Teknik Direktör Markus Gisdol'un yeni sezonda devam etmek istemediğini ve ayrılma kararı aldığını duyurdu.

Paylaş

Samsunspor, Teknik Direktör Markus Gisdol’un yeni sezonda kulüple devam etmek istemediğini ve ayrılma kararı aldığını açıkladı. Kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Gisdol ile sezon sonu sözleşmesinin sona ereceği belirtilerek, yapılan görüşmelerde kendisinin devam etmeme kararından vazgeçmediği ifade edildi.

Görüşmelerden Sonuç Çıkmadı

Kulüp yönetimi, Gisdol ile sezon boyunca birkaç kez görüşmeler yapıldığını ve yeni sezonda da onunla çalışmak istediklerini defalarca dile getirdiklerini belirtti. Ancak yapılan son görüşmede de Gisdol, kulüpte kalması için sunulan son teklifi kabul etmedi ve yeni sezonda devam etmek istemediğini açıkladı.

Gisdol’un Kararı ve Duygusal Mesajı

Gisdol, Samsunspor’dan, şehirden ve taraftarların desteğinden çok memnun olduğunu belirterek, burada hep başarıyla anılmak istediğini söyledi. Geçmişte yaşadığı kötü ve başarısız tecrübeleri tekrar yaşamak istemediği için ayrılma kararı aldığını ifade eden Gisdol, Türkiye’de çalışmayı düşünürse Samsunspor’dan başka bir kulüp olmayacağını da vurguladı.

Teşekkür ve Başarı Dilekleri

Samsunspor yönetimi, Gisdol’un kulübü Süper Lig’de tutma başarısı gösterdiğini ve kulübün başarısına önemli katkılar sunduğunu belirterek, tüm camia, taraftarlar, yönetim ve çalışanlar adına teşekkür etti ve Gisdol’a kariyerinde başarılar diledi. Gisdol’un da konuyla ilgili detaylı açıklamayı kulübün resmi kanalları aracılığıyla kamuoyuna ileteceği bildirildi.

Markus Gisdol’un Samsunspor’daki görev süresi sona ererken, kulüp onun katkılarını ve başarılarını takdirle anıyor. Gisdol’un ayrılık kararı sonrası Samsunspor’un yeni teknik direktör arayışlarının nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.