Başıboş Köpek Düzenlemesi Meclis’e Geliyor

AnasayfaGündem

Başıboş Köpek Düzenlemesi Meclis’e Geliyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, başıboş köpeklerle ilgili düzenlemenin önümüzdeki hafta veya sonraki hafta Meclis'e sunulacağını açıkladı.

Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, başıboş köpeklerle ilgili düzenlemenin yakında Meclis’e sunulacağını açıkladı.

Taslak Üzerinde Çalışmalar Sürüyor

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ömer Çelik, başıboş köpeklerle ilgili düzenleme hakkında bilgi verdi. Çelik, “Bu konuda toplumda birbirine zıt istekler var. Taslak halinde olan düzenleme üzerinde çalışmalar devam ediyor. Önümüzdeki hafta veya daha sonraki hafta Meclis’e sunulması planlanıyor,” dedi.

Toplumsal Talepler Dikkate Alınıyor

Çelik, düzenlemenin halen taslak aşamasında olduğunu ve toplumun farklı kesimlerinden gelen taleplerin dikkate alındığını vurguladı. “Tüm görüşlerin yer aldığı bir çalışma devam ediyor. Henüz tamamlanmadı,” diyerek, düzenlemenin nihai halinin tüm tarafların beklentilerine cevap verecek şekilde hazırlanacağını belirtti.

Meclis Gündemine Geliyor

Başıboş köpeklerle ilgili düzenlemenin Meclis gündemine getirilmesi, sokak hayvanları konusunda yaşanan sorunların çözülmesi için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Düzenlemenin detayları ve uygulanma şekli merakla bekleniyor.