Ampute Milli Futbol Takımı Gençlerle Tecrübelerini Paylaştı

AnasayfaSpor

Ampute Milli Futbol Takımı Gençlerle Tecrübelerini Paylaştı

Çorum Belediyesi'nin düzenlediği "Başarı Engel Tanımaz" konferansında, Ampute Milli Futbol Takımı genç sporcularla bir araya geldi. Teknik heyet ve oyuncular, elde ettikleri başarıları aktarırken, gençlere ilham verdi.

Paylaş

Ampute Milli Futbol Takımı, Çorum Belediyesi’nin organize ettiği “Başarı Engel Tanımaz” konferansında, genç sporcularla bir araya geldi. Takımın teknik heyeti ve oyuncuları, kentteki gençlere elde ettikleri başarılarını aktardı.

Konferansta konuşan Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü İsmail Temiz, Türkiye’nin ampute futbola 2003 yılında katıldığını ve 2007’den itibaren başarılar elde ettiğini belirtti. Temiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde verdiği destekle Türkiye’de ampute futbolunun geliştiğini vurguladı.

Takımın yardımcı antrenörü Umut Can Günay, milli formayla maça çıktığı anın en mutlu anı olduğunu paylaştı. Atletik performans antrenörü Coşkun Peker ise takımın büyük özveriyle çalıştığını ve başarılı olduğunu ifade etti.

Milli futbolcular, zorlu süreçlerden geçerek başarıya ulaştıklarını ve Avrupa Şampiyonası’nda ülkeyi en iyi şekilde temsil etmek için çalıştıklarını belirtti.

Çorum Belediye Başkanı İsmail Yağbat, milli takıma destek olmak amacıyla Kadeş Barış Meydanı’na dev ekran kuracaklarını ve halkla birlikte maçı izleyeceklerini söyledi.

Konferansın sonunda milli takımın teknik heyeti ve oyuncuları, dinleyicilerin sorularını yanıtladı.