Düzce’de Sentetik Uyuşturucu Operasyonu: Genç Kimyager Tutuklandı

AnasayfaYerel Haber

Düzce’de Sentetik Uyuşturucu Operasyonu: Genç Kimyager Tutuklandı

Paylaş

Düzce’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, 22 yaşındaki bir kimyager gözaltına alındı. Operasyonda ele geçirilen maddeler arasında sentetik ecza yapımında kullanılan hammadde ve satışa hazır kapsüller de bulunuyor.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, uyuşturucu madde imalatını önlemeye yönelik operasyonda kimyager olduğu belirlenen Y.A.H’nin gözaltına alındığı belirtildi. Operasyonda, kimyagerin üzerinde ve ikametinde yapılan aramalarda çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Operasyonda Ele Geçirilen Maddeler

Operasyonda, 22 yaşındaki kimyagerin üzerinde ve ikametinde yapılan aramalarda 480 sentetik ecza, 242 gram sentetik ecza yapımında kullanılan hammadde, 50 içi dolu kapsül şeklinde satışa hazır sentetik ecza, 890 boş kapsül, hassas terazi, ışıklı büyüteç, PH ölçer cihaz, cımbız, şırınga, 3 demir spatul, 2 tutamaçlı spatul, 2 beyaz renkli plastik el yapımı aparat ve çok sayıda kilitli şeffaf poşet ele geçirildi. Kimyager Y.A.H’nin, “uyuşturucu madde imalatı yapmak” suçundan gözaltına alındığı belirtildi.

Kimyager Yakalandı

Düzce’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 22 yaşındaki bir kimyagerin gözaltına alındığı bildirildi.