Giresun’da Yan Yana Toprağa Verildiler

AnasayfaGündem

Giresun’da Yan Yana Toprağa Verildiler

Sakarya'da yaşanan feci trafik kazasında 8 aylık hamile eşi Sevgi ile birlikte yaşamını yitiren Hüseyin Özdemir, memleketleri Giresun'da son yolculuğuna uğurlandı. Kazada hayatını kaybeden çift, aynı köyde dualarla toprağa verildi.

Paylaş

Sakarya’da meydana gelen trajik trafik kazası, 8 aylık hamile eşi Sevgi ile birlikte hayatını kaybeden Hüseyin Özdemir’in memleketi Giresun’da yürekleri dağladı. Kazada yaşamını yitiren çift, anneler gününün ilk saatlerinde sonsuzluğa uğurlandı.

Anadolu Otoyolu’nun Sakarya kesiminde park halindeki tıra başka bir tırın çarpması sonucu gerçekleşen elim kazada Hüseyin Özdemir (39) ve eşi Sevgi Özdemir (39) acı bir şekilde hayatını kaybetti. Kazanın ardından çiftin cenazeleri memleketleri Giresun’un Dereli ilçesine bağlı Güdül köyüne getirildi. Güdül köyü camisinde düzenlenen cenaze törenine, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, yakınları ve köy halkı katıldı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hüseyin ve Sevgi Özdemir, aynı köydeki aile kabristanlığında yan yana defnedildi.

Çiftin bir yıl önce mutluluğa “evet” dediği ve Sevgi Özdemir’in 8 aylık hamile olduğu öğrenildi. Anneler günü sabahında gerçekleşen bu feci kazada yaşamını yitiren çiftin, İstanbul’daki yakınlarını ziyaret etmek üzere yola çıktığı belirtildi.

Kazanın detaylarına göre, olay otoyolun Hendek geçişi Balıklıihsaniye mevkii Ankara istikametinde gerçekleşti. Hüseyin Özdemir’in kullandığı 28 EE 540 plakalı demir boru yüklü Volvo marka tır, lastik patlaması sonucu emniyet şeridine park etti. Hüseyin ve eşi Sevgi Özdemir, lastik kontrolü yapmak için tırın yanına indikleri sırada aynı yönde seyreden Y.K. (26) idaresindeki 41 AEC 388 plakalı hurda yüklü Mercedes marka tır, park halindeki tıra arkadan çarptı ve devrildi. Kazada Hüseyin ve Sevgi Özdemir olay yerinde hayatını kaybetti.

Giresun