Markus Gisdol: Konyaspor Çok İyi Savaştı

AnasayfaSpor

Markus Gisdol: Konyaspor Çok İyi Savaştı

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Konyaspor mağlubiyetini değerlendirdi: 'Konyaspor çok iyi savaştı, savaşan kazandı.

Paylaş

Samsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, deplasmanda Konyaspor’a 3-0 yenildikleri maçın ardından, “Konyaspor çok iyi savaştı, savaşan kazandı” ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Samsunspor, deplasmanda Konyaspor’a karşı mücadele etti ve 3-0’lık skorla mağlup oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, maçı değerlendirerek şunları söyledi:

“Böyle bir karşılaşmadan sonra çok basit oldu diyebilirim. Konyaspor çok iyi savaştı, savaşan kazandı. Cezalı ve sakat oyuncularımız vardı. Merkezde oynayan oyuncular olması nedeniyle büyük bir eksiklik yaşadık. Konyaspor takım olarak çok iyi savaştı, zaten ilk yarıda 3 gol buldular. 3 golün ardından ikinci yarıda geri gelmeye çalıştık ama 3 golün ardından geri gelmek her zaman zordur.”

Maç sonucuna ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gisdol, rakip takımın üstün performansı karşısında zorlanmış olduklarını belirtti ve oyuncularının çaba gösterdiğini vurguladı.