Ünye’de Çay Ocağında Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

AnasayfaGündem

Ünye’de Çay Ocağında Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

Ordu'nun Ünye ilçesinde bulunan bir çay ocağında meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı. Olayın ardından saldırganın kimliği belirlenmeye çalışılıyor.

Paylaş

Ordu’nun Ünye ilçesinde meydana gelen silahlı saldırı olayı halk arasında korku ve endişeye neden oldu. Olay, Kaledere Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bulunan bir çay ocağında gerçekleşti. Çay içmek için ocağa gelen Muhsin A., henüz kimliği belirsiz bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırganın peş peşe ateş açması sonucu Muhsin A. yaralandı.

Silahtan çıkan mermilerin isabet etmesiyle Muhsin A.’nın ayaklarından yaralandığı belirtildi. Olayın ardından çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Muhsin A., Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve saldırganın yakalanması için çalışmaların sürdüğünü açıkladılar. Bu tür olayların endişe verici olduğu belirtilirken, halkın güvenliği ve suçluların adalete teslim edilmesi için gerekli önlemlerin alınacağı vurgulandı.