Samsun’da Off-Road Tutkusu

AnasayfaGündem

Samsun’da Off-Road Tutkusu

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen Off-Road Şampiyonası'nda 32 araç bir araya geldi. Orman etaplarında gerçekleşen yarışlar, sporcuların kıyasıya mücadelesiyle dolu dolu geçti.

Paylaş

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen 2024 Off-Road Şampiyonası’nın ilk ayağı, 32 aracın katılımıyla gerçekleşti. Orman etaplarındaki mücadeleler, heyecan dolu anlara sahne oldu. Yarışmaların yapıldığı Vezirsuyu Tabiat Parkı mevkiindeki orman etabında, Türkiye Off-Road Şampiyonası için yarışan sporcular, seyircilere unutulmaz anlar yaşattılar.

Yarış alanına gelen Samsun Valisi Orhan Tavlı, yarışmacılarla yakından ilgilendi ve başarılar diledi. Vali Tavlı’ya Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar eşlik etti.

Samsun’un Vezirköprü ilçesindeki off-road yarışlarının, motor sporları tutkunları ve seyirciler için heyecan dolu bir gün sunduğu belirtildi. Off-road tutkunlarının bir araya gelerek doğa içinde yaşadıkları bu heyecan dolu deneyimin, sporun ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurguladığı ifade edildi.