Türkiye Offroad Şampiyonası 1. Ayak Vezirköprü’den Start Aldı

AnasayfaGündem

Türkiye Offroad Şampiyonası 1. Ayak Vezirköprü’den Start Aldı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen Petlas 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası 1. Ayak yarışının start seremonisi görkemli bir şekilde yapıldı.

Paylaş

Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Vezirköprü Kaymakamlığı, Vezirköprü Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün desteklediği Petlas 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası 1. Ayak Vezirköprü Yarışı’nın heyecanı start seremonisiyle başladı.

Vezirköprü 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda düzenlenen seremonide, 32 araç ve sporcular tanıtıldı. Samsun Valisi Orhan Tavlı, yarışın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlendiğini belirtti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da etkinliğin, Samsun’un önemli tarihî değerlerine vurgu yapması bakımından anlamlı olduğunu vurguladı.

Programa katılanlar arasında Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkanı Murat Gül, ilçe jandarma ve emniyet müdürleri, otomobil sporları kulübü temsilcileri ve AK Parti ilçe ve il başkanları da yer aldı. Bu heyecan verici etkinlik, offroad tutkunlarının ve spor severlerin büyük ilgisini çekiyor.

Türkiye Offroad Şampiyonası

Türkiye Offroad Şampiyonası

Türkiye Offroad Şampiyonası