SAMDOB’dan İyi ki Doğdun Mozart Konseri

AnasayfaYaşam

SAMDOB’dan İyi ki Doğdun Mozart Konseri

Mozart'ın büyülü dünyasına hoş geldiniz! Samsun Devlet Opera ve Balesi, Wolfgang Amadeus Mozart'ın 268. doğum gününü coşkuyla kutluyor. 09 Mayıs 2024 Perşembe akşamı saat 20.00'de Samsun DOB'da gerçekleşecek olan bu muhteşem konserde, Mozart'ın en sevilen flüt dörtlülerinin eşsiz performanslarını dinlemeye hazır olun.

Paylaş

Samsun Devlet Opera ve Balesi, Wolfgang Amadeus Mozart’ın 268. doğum gününü müzikseverlerle birlikte kutlamaya devam ediyor. Bestecinin 600’den fazla eseri arasından seçilmiş flüt dörtlüleri, 09 Mayıs 2024 Perşembe akşamı saat 20.00’de Samsun DOB’da yeniden seslendirilecek.

Klasik müzikseverler, Mozart’ın unutulmaz eserlerinin tadını çıkarırken, Samsun Devlet Opera ve Balesi’nin yetenekli orkestra sanatçıları, Onur Türkeş’in flüt, Gözde Yardımlı, A. Bengi Yardımlı, Simge Ece Altay ve Tayfun Yazıcı’nın keman, H. Nadir Yüksel, Ceren Akçay Yüksel ve Damla Çakar’ın viyola, Nagehan Oksayoğlu, Eda Beste Fındıklı, İlayda Buse Taşkesen ve Cem Uyanık’ın viyolonsel performanslarıyla izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunacaklar.

Program:

  • Flütlü Dörtlü Do majör, K.285b
  • Flütlü Dörtlü Re majör, K.285
  • Flütlü Dörtlü Sol majör, K.285a
  • Flütlü Dörtlü La majör, K.298

Mozart’ın doğum gününü bu özel konserle kutlamaya davetlisiniz!