Trafik Canavarı Kaldırıma Çıkıp 23 Yaşındaki Kızı Ezdi

AnasayfaGündem

Trafik Canavarı Kaldırıma Çıkıp 23 Yaşındaki Kızı Ezdi

Paylaş

Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Karabaş Mahallesi’nde, D-100 yan yol İstanbul istikametinde bir yaya geçidinde korkunç bir kaza yaşandı. 23 yaşındaki Esra A., yolun karşısına geçmeye çalışırken M.K.E. idaresindeki bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen Esra A.’nın yardımına koşarken, aynı zamanda 112 Acil Çağrı Merkezi’ne de ihbarda bulundular. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Trafik Canavarı

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Esra A., ambulansla Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazanın şiddeti, olay anında yaya geçidinde bekleyen bir aracın yol kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Esra A.’nın otomobilin çarpmasıyla havalanarak takla attığı ve metrelerce sürüklendikten sonra yola düştüğü anlar yer aldı. Ayrıca, kazayı gören çevredeki vatandaşların hızla genç kadının yardımına gittiği de görüldü.

Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kazanın nasıl meydana geldiği ve sorumluluğun kimde olduğu konusunda soruşturma devam ediyor.