Samsun’da 3 Ayda 3 Kadın Öldürüldü

AnasayfaYaşam

Samsun’da 3 Ayda 3 Kadın Öldürüldü

Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşanan acı olayda, boşanma sürecindeki bir ortaokul öğretmeni, kocası tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde.

Paylaş

Samsun’un İlkadım ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, boşanma sürecinde olan bir ortaokul öğretmeni, kocası tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti. Alınan bilgilere göre, 19 Mayıs Mahallesi Hürriyet Sokak’taki bir apartmanda Adem Ç. (48) ile boşanma aşamasındaki eşi Saadet Ç. (43) arasında gece geç saatlerde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı.

Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Adem Ç, silahını çekerek Saadet Ç’ye ateş etti. Olayın ardından sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri olay yerine ulaştıklarında Saadet Ç’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise Adem Ç’yi olay yerinde gözaltına aldı.

19 Suç Kaydı Olan Cani Sokakta Geziyormuş

Olayın şüphelisi olan Adem Ç’nin daha önce “kasten yaralama, tehdit, yağma ve görevli memura mukavamet” gibi suçlardan 19 kaydının bulunduğu öğrenildi.

İki çocuk annesi olan Saadet Ç’nin bir ortaokulda İngilizce öğretmeni olarak görev yaptığı belirtildi.

3 Ayda 3 Kadın Öldürüldü

Samsun’da son 3 ayda 3 kadın cinayeti yaşanması paniğe yol açtı. Samsunlular yetkililerden bir an önce önlem alınmasını bekliyor…

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.