Eyüpsultan’da TEM Otoyolu’nda Trafik Kazası: 1 Kişi Öldü

AnasayfaGündem

Eyüpsultan’da TEM Otoyolu’nda Trafik Kazası: 1 Kişi Öldü

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde TEM Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden bir araç bariyerlere çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti, diğer yolcu ise yaralandı.

Paylaş

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde TEM Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı.

Kazada, sürücü Kerem Çelik’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç, Hasdal Viyadüğü ayrımında bariyerlere çarptı ve bariyerler araca saplandı. Kaza sonrası araçta sıkışan Kerem Çelik ve yanında bulunan Kübra Çelik için yardım çağrıları yapıldı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, araçta sıkışan Kerem Çelik’in hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekipleri, sıkışan Kübra Çelik’i kurtarmak için çalışma başlattı. Yaralı olarak araçtan çıkarılan Kübra Çelik, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi.

Kerem Çelik’in cansız bedeni ise Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı.