Başkan İhsan Kurnaz SAMGÜDEF ile Buluştu

AnasayfaGündem

Başkan İhsan Kurnaz SAMGÜDEF ile Buluştu

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu (SAMGÜDEF) yöneticileriyle bir araya geldi. Başkan Kurnaz, buluşmada yaptığı açıklamada, belediyecilik anlayışlarının vatandaşların dertlerine çözüm odaklı olduğunu vurguladı.

Paylaş

Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu (SAMGÜDEF) yöneticileriyle bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, hemşehri derneklerinin şehrin rengi olduğunu belirterek belediyecilik anlayışlarının vatandaşların sorunlarına çözüm odaklı olduğunu vurguladı.

SAMGÜDEF tarafından düzenlenen ziyarette, Başkan Kurnaz, Dernek Başkanı Mustafa Seven ve yöneticileri tarafından karşılandı. Ziyaretin ardından yapılan konuşmada, Başkan Kurnaz, İlkadım ilçesindeki zengin kültürel yapının bir sonucu olarak her kesimden insanın bir arada yaşadığını ve belediyecilik hizmetlerinin bu çeşitlilik gözetilerek şekillendiğini dile getirdi.

Başkan Kurnaz, “Şehrimize hizmet eden tüm kurumlarla iş birliği içinde çalıştıklarını ve hemşehri dernekleriyle şehrin zenginliklerini ortaya çıkaran çalışmaları sürdüreceklerini” belirtti. Ayrıca, hemşehri derneklerinin yerel yönetime katkısının önemine vurgu yaparak, kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmek istediklerini ifade etti.

SAMGÜDEF Başkanı Mustafa Seven ise, Başkan Kurnaz’ın şehre verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti ve şehrin birlik ve beraberliğinin güçlenmesi temennisinde bulundu.

Ziyaret programına; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, Belediye Meclis üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları da eşlik etti. Bu görüşme, İlkadım ilçesinin sivil toplum kuruluşlarıyla olan sağlam ilişkilerini pekiştirerek, vatandaşların taleplerine daha etkin çözümler sunma yolunda önemli bir adım olarak nitelendirildi.