Trabzon’da 11. Yeşilay Bisiklet Turu Düzenlendi

AnasayfaGündem

Trabzon’da 11. Yeşilay Bisiklet Turu Düzenlendi

Sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen "11. Yeşilay Bisiklet Turu"na Trabzon'da yoğun ilgi. Yağmura rağmen bisiklet tutkunları pedal çevirerek sağlıklı yaşamı destekledi.

Paylaş

Trabzon’da gerçekleştirilen “11. Yeşilay Bisiklet Turu”, sağlıklı yaşamı teşvik ederken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımıyla renklendi.

Türkiye genelinde eş zamanlı düzenlenen etkinlik, yağmura rağmen bisiklet tutkunlarının coşkulu katılımıyla gerçekleşti.

Bisikletseverler, Beşirli Çok Amaçlı Spor Kompleksi önünde toplanarak etkinliğe başladılar. Bakan Uraloğlu’nun start vermesiyle birlikte bisikletçiler, güzergah boyunca pedal çevirerek sağlıklı yaşamın önemine vurgu yaptılar.

Etkinlik, bisiklet tutkunlarının Zağnos Vadisi’ne kadar olan parkurda pedal çevirmesiyle sona erdi. Katılımcılar, sağlıklı yaşamı desteklemenin yanı sıra keyifli bir gün geçirdiklerini belirttiler.

Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen stantlarda da çeşitli aktiviteler gerçekleştirilerek etkinlik renklendirildi.

11. Yeşilay Bisiklet Turu

11. Yeşilay Bisiklet Turu

11. Yeşilay Bisiklet Turu