Sinoptaki Kazada 5 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

AnasayfaManşet

Sinoptaki Kazada 5 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Sinop-Samsun yolunda meydana gelen trafik kazasında, kontrolünü kaybeden bir otomobilin takla atması sonucu 5 yaşındaki bir çocuk yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı. Kaza sonrası soruşturma başlatıldı.

Paylaş

Sinop’ta meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin kontrolünü kaybederek takla atması sonucu, 5 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti ve bir kişi yaralandı. Kaza, Sinop-Samsun karayolunun Yaykıl mevkiinde saat 16.00 sıralarında gerçekleşti.

Sinop

Edinilen bilgiye göre, Ö.Ç. idaresindeki 06 BDH 158 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sol tarafındaki kaldırıma çarptı ve ardından demir bariyerlere girerek yaklaşık 200 metre sürüklendi. Kazada, araç içerisinde bulunan 5 yaşındaki Y.E.Ç. olay yerinde yaşamını yitirdi, F.T.Ç. ise yaralandı.

Yaralanan F.T.Ç., olay yerine hızla intikal eden 112 Acil Sağlık ekiplerince Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Küçük Y.E.Ç.’nin cansız bedeni de hastaneye götürüldü. Kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.