Samsun’da Mangal Patlaması: Ambulans Helikopter Müdahale Etti

AnasayfaGündem

Samsun’da Mangal Patlaması: Ambulans Helikopter Müdahale Etti

Samsun'un Havza ilçesinde mangal yakarken meydana gelen patlama sonucu yaralanan 2 kişi, acil yardım ekipleri tarafından hastaneye yetiştirildi. Yaralılardan biri ambulans helikopterle Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken, diğeri kara ambulansıyla aynı hastaneye götürüldü.

Paylaş

Samsun’un Havza ilçesinde mangal keyfi, trajik bir sonla sonuçlandı. Mangal yakmak isteyen Serkan D. (29) ve Fatih M., dökülen benzinin parlaması sonucu alevler içinde kalarak ciddi yaralanmalar aldılar.

Mangal Patladı

Olay yerine gelen acil yardım ekipleri tarafından hızla müdahale edilen yaralılar, ambulanslarla Havza Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Ancak yaralarının ciddiyeti nedeniyle, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık merkezine sevk edilmeleri gerektiği kararı alındı.

Bu kararın ardından, Sağlık Bakanlığı’na bağlı ambulans helikopter hızla harekete geçti ve Havza ilçesine ulaştı. Helikopter, yaralılardan Serkan D.’yi alarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Diğer yaralı Fatih M. ise kara ambulansıyla aynı hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.