Samsun’da İhtiyaç Sahiplerine Medikal Ürün Bağışı Yapıldı

AnasayfaGündem

Samsun’da İhtiyaç Sahiplerine Medikal Ürün Bağışı Yapıldı

Samsun Valiliği ve Hasene Vakfı işbirliğiyle düzenlenen "Dezavantajlı Bireylere Medikal Ürün Desteği" programı, Samsun'da büyük bir sevinç ve dayanışma atmosferiyle gerçekleşti.

Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen törende, Hasene Vakfı tarafından hayırseverlerin destekleriyle gönderilen 80 akülü araç, 55 tekerlekli sandalye ve bir dizi medikal ekipman ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Dağıtılan ekipmanlar arasında tansiyon aletleri, kan şekeri ölçüm cihazları, bastonlar, koltuk değnekleri ve ateş ölçerler de bulunuyordu.

Programa, Samsun’da görev yapan önemli isimlerin yanı sıra Hasene International ve Hasene Türkiye temsilcileri de katılım sağladı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü, İl Müftü Yardımcısı İbrahim Kadıoğlu, Hasene International Başkan Yardımcısı Murat Sevinç, Hasene Türkiye Başkan Yardımcısı Ömer Söyleyenoğlu, Hasene Samsun Şube Başkanı Fatih Demir ve Hasene Türkiye Engelliler Temsilcisi Mehmet Akbulut gibi isimler, etkinliğin önemini vurguladılar ve bağışlanan medikal ekipmanların ihtiyaç sahiplerine büyük bir destek olduğunu belirttiler.

Bu güzel etkinlik, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma ruhunu bir kez daha gözler önüne sererek, dezavantajlı bireylere umut ve destek olma misyonunu sürdürdü.