Samsun’da 314 Arsa Avantajlı Fiyatlarla Satışa Çıkıyor

AnasayfaEkonomi

Samsun’da 314 Arsa Avantajlı Fiyatlarla Satışa Çıkıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından Samsun'da 314 arsa, yüzde 25 peşin, 24 ay vade imkanıyla ve peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı ile satışa sunulacak. Açık artırma, 30 Nisan'da çevrimiçi ve fiziksel olarak gerçekleştirilecek.

Paylaş

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Samsun’da büyük bir yatırım fırsatı sunuyor. Toplam 314 arsanın satışa çıkarıldığı bu girişim, yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade gibi cazip ödeme koşulları sunuyor. Ayrıca, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanacak. Bu arsalar, konut, tarım ve plansız alan niteliklerine sahip olup, yatırımcılara çeşitli imkanlar sunmaktadır.

Açık artırma, 30 Nisan Salı günü saat 10.30’da Ankara’daki Holiday Inn Hotel ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilecek. İlgilenen alıcılar aynı zamanda ’emlakmuzayede’ internet sitesi üzerinden de teklif verebilecekler.

Samsun'da 314 Arsa Avantajlı Fiyatlarla Satışa Çıkıyor

Olgun Aydoğan gibi yatırımcılar bu fırsatı değerlendirme konusunda oldukça heyecanlı. Aydoğan, uygun şartlarda arsa sahibi olmanın yanı sıra, bu arsaları uzun vadeli yatırım veya inşaat projeleri için kullanmayı planlıyor. Kadriye Arslan ise, arsa almanın günümüzdeki en önemli yatırım araçlarından biri olduğunu belirterek, diğer vatandaşları da bu fırsattan yararlanmaya davet ediyor.

İlgilenenler, müzayede günü ve koşulları hakkında daha fazla bilgi almak için belirtilen internet sitesini ziyaret edebilir veya ilgili telefon numarasından yetkililere ulaşabilir.