Samsun İnşaat Fuarı İlk Günden Büyük İlgi Gördü!

AnasayfaEkonomi

Samsun İnşaat Fuarı İlk Günden Büyük İlgi Gördü!

Karadeniz'in tek inşaat fuarı olan Samsun İnşaat Fuarı, sektördeki en son trendleri ve yenilikleri bir araya getiriyor! Ziyaretçiler, yapı malzemelerinden teknolojiye kadar geniş bir yelpazede sunulan ürünleri keşfetme şansını yakalıyor.

Paylaş

Karadeniz’in tek inşaat fuarı olan Samsun İnşaat Fuarı, 2 Mayıs’ta Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Fuar, daha ilk gününden itibaren geniş katılım ve büyük ilgiyle karşılandı, böylece sektörün önemli bir buluşma noktası olduğunu bir kez daha kanıtladı.

İnşaat sektörünün son trendlerini sunan Samsun İnşaat Fuarı, katılımcılara 4 gün boyunca yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri gibi alanlarda öncü firmaların sunduğu yenilikleri, sürdürülebilir inşaat uygulamalarını ve çevre dostu çözümleri keşfetme fırsatı sunuyor.

Geçtiğimiz yıl 19.926 sektör profesyonelinin ziyaret ettiği fuar, bu yıl ilk günden itibaren 3 bin ziyaretçiyi ağırladı. 4 günlük etkinlik boyunca ise 10 bini aşkın ziyaretçinin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar, Gürcistan, Azerbaycan, Rusya, Ukrayna, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler gibi birçok ülkeden ziyaretçilere ev sahipliği yapacak olmasıyla bölgenin inşaat sektörü için önemli bir buluşma noktası haline geliyor.

Tüyap Fuarlar Yapım A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Gökalp Gökdemir, fuarın sekizincisinin gerçekleşmesinden dolayı heyecan duyduklarını belirtirken, fuarın Anadolu’da inşaat sektöründe büyük önem taşıdığını vurguladı. Ayrıca, 31 farklı ülkeden 2000’den fazla ziyaretçinin katılım formunu doldurduğunu ve Hindistan, Kafkas Ülkeleri ve Ortadoğu Ülkeleri’nden katılımın yoğun olduğunu söyledi.

Samsun Ticaret Odası ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Hızır, fuarın sektöre önemli katkılar sağlayacağını ifade ederken, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve Samsun Valisi Orhan Tavlı da fuarın bölgenin ekonomik ve ticari gelişimine katkı sağlayacağını belirttiler.

Samsun İnşaat Fuarı, 2-4 Mayıs tarihleri arasında 10.00 ila 19.00 saatleri arasında, son günü olan 5 Mayıs’ta ise 10.00 ila 18.00 saatleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaret edilebilir. Fuar hakkında daha detaylı bilgi için https://samsuninsaatfuari.com adresi ziyaret edilebilir.