OMÜ Çarşamba Ticaret Borsası MYO Mezuniyet Töreni

AnasayfaGündem

OMÜ Çarşamba Ticaret Borsası MYO Mezuniyet Töreni

OMÜ Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu'ndan 2024 yılı mezunları için düzenlenen törende öğrenciler geleneksel kep atma seremonisiyle mezuniyetlerini kutladı.

Paylaş

OMÜ Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu, 2024 yılı mezuniyet törenini Çarşamba Göl Restoran’da gerçekleştirdi. Tören, öğrencilerin geleneksel kep atma seremonisi ile sona erdi.

Ödüller ve Katılımcılar

Törene Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir, ve diğer önemli isimler katıldı. Mezuniyet töreninde, beş bölümden mezun olan öğrencilerin yanı sıra birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere Çarşamba Ticaret Borsası tarafından altınla ödüller verildi.

Törende Konuşmalar

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını Çarşamba Ticaret Borsası Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir yaptı. Aydemir, mezun öğrencilere başarılar dileyerek, Yüksekokulun gelişimine katkı sağlayanlara teşekkürlerini iletti.

Ödül Töreni ve Sonrası

2023–2024 eğitim-öğretim yılında başarı gösteren öğrencilere Çarşamba Ticaret Borsası tarafından ödüller verildi. Mezuniyet töreni yoğun katılımla gerçekleşirken, öğrenciler geleneksel kep atma töreni ile mezuniyetlerini kutladılar.