Milli Yüzücü Turgut Aslan Yaraman’a Onur Ödülü

AnasayfaSpor

Milli Yüzücü Turgut Aslan Yaraman’a Onur Ödülü

Giresun Belediyesi, Milli Yüzücü Turgut Aslan Yaraman'a onur ödülü vererek Halk Akademisi faaliyetlerini genişletiyor. Programa katılanlar arasında antrenörü ve yetkililer de bulunuyor.

Paylaş

Giresun Belediyesi, Milli Yüzücü Turgut Aslan Yaraman’a onur ödülü vermek ve Halk Akademisi faaliyetlerini genişletmek amacıyla özel bir program düzenledi.

Özel Söyleşi Programı

Gurur kaynağımız Milli Yüzücü Turgut Aslan Yaraman, Yüzme Federasyonu Para Yüzme Branşı Milli Takım Antrenörü Ali Şahin ve Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu Giresun İl Temsilcisi Heves Bozbağ’ın katılımıyla özel bir söyleşi programı düzenlendi. Programa, Giresun Belediye Başkan Vekili Taner Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcıları Fazıl Hıdımoğlu ve Özer Pazarlı ile davetliler katıldı.

Turgut Aslan Yaraman

Yaraman’ın Başarıları ve Teşekkürleri

Milli sporcu Turgut Aslan Yaraman, elde ettiği üstün başarıları kendi ağzından anlatırken, antrenörü Ali Şahin de öğrencisinden övgüyle bahsetti. Ayrıca, sporcu Yaraman’ın TRT’de yayınlanan belgeseli de katılımcılara izlettirildi.

Başarılarıyla gurur duyan Yaraman, Giresun ve Türkiye’nin ismini dünya çapında duyurmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Halk Akademisi’nin Genişlemesi

Giresun Belediyesi’nin Halk Akademisi faaliyetlerini genişletme kararı aldığı ve bundan sonra Düşünce Okulu adıyla faaliyet gösteren merkezin “Halk Akademisi” adı altında faaliyetlerine devam edeceği bildirildi.

Giresun Belediyesi’nin bu tür etkinliklerle sporcuları ve başarıları ön plana çıkarması, şehrin spor ve kültür hayatına katkı sağlamaya devam etmesi bekleniyor.