Dehşet Gece: Polis Memuru Ailesini Katledip İntihar Etti!

AnasayfaAsayis

Dehşet Gece: Polis Memuru Ailesini Katledip İntihar Etti!

Mardin'de polis memuru Hasan Şahin, eşi Merve Şahin ve 3 yaşındaki oğlunu öldürdükten sonra intihar etti. Olay, polis lojmanlarında gerçekleşti.

Paylaş

 

Mardin’in Artuklu ilçesi 13 Mart Mahallesi’ndeki polis lojmanlarında yaşanan olayda, polis memuru Hasan Şahin, eşi Merve Şahin ve 3 yaşındaki oğlu Hasan Şahin’i silahla öldürdükten sonra intihar etti.

Dün gece saatlerinde meydana gelen korkunç olayda, Hasan Şahin bilinmeyen bir nedenle hemşire eşi Merve Şahin ve küçük oğlunu tabancayla vurdu. Ardından aynı silahla kendi hayatına son verdi.

Silah Sesleri ve Müdahale

Silah seslerini duyan lojmandaki meslektaşları, kapıyı çilingir yardımıyla açtıklarında üç kişiyi de vurulmuş halde buldu. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi.

Sağlık Ekiplerinin Tespiti

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı kontrollerde Hasan Şahin, Merve Şahin ve küçük Hasan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler otopsi için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı

Yetkililer, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Hasan Şahin’in neden böyle bir eylemde bulunduğu henüz belirlenemedi. Soruşturma sürüyor.