Kurban Bayramı’nda 7 Milyon Yolcu Otobüsle Seyahat Edecek

AnasayfaGündem

Kurban Bayramı’nda 7 Milyon Yolcu Otobüsle Seyahat Edecek

Kurban Bayramı tatili için otobüs biletleri tükenmeye başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu, biletlerinizi bir an önce almanızı ve ek sefer talebinde bulunduklarını duyurdu.

Paylaş

Kurban Bayramı tatili ve okulların kapanmasıyla birlikte şehirlerarası otobüs seyahatlerinde yoğunluk yaşanması bekleniyor. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, bayram tatili için otobüs biletlerinin tükenmeye başladığını ve vatandaşların biletlerini bir an önce almaları gerektiğini belirtti.

Otobüsçülerden Ek Sefer Talebi

Yıldırım, 12-25 Haziran döneminde otobüslere ek sefer koymak istediklerini ve bu konuda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan izin beklediklerini ifade etti. Ayrıca, turizm belgeli araçların da yolcu taşımacılığında kullanılabileceği düzenlemenin hayata geçmesiyle ek seferlerin daha rahat düzenlenebileceğini belirtti.

Biletlerinizi Gidiş Dönüş Alın

Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarının belirli dönemler için belirlendiğini ve şu anda bazı indirimlerin olduğunu ancak yoğunluğun artmasıyla fiyatların tavan fiyata kadar çıkabileceğini söyledi. Vatandaşlara, bayram tatili dönüşü yoğunluğun daha fazla olacağını göz önünde bulundurarak biletlerini gidiş-dönüş olarak almalarını tavsiye etti.

Yoğunluk 12 Haziran’da Artacak!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu, Kurban Bayramı tatilinde yaklaşık 7 milyon yolcunun otobüslerle seyahat etmesini bekliyor. Seyahatlerin yoğunlaşacağı 12 Haziran’dan itibaren otobüs seferlerinde yoğunluk artacak.