Kamyon Dorsesinin Altında Kalarak Hayatını Kaybetti

AnasayfaGündem

Kamyon Dorsesinin Altında Kalarak Hayatını Kaybetti

Kartal'da bir şantiyede hafriyat kamyonunun dorsesinin altında kalan işçi, hayatını kaybetti. Olay yerine gelen ekiplerin çabalarına rağmen kurtarılamayan işçinin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Paylaş

Kartal ilçesinde, Tekel Caddesi’ndeki bir şantiyede meydana gelen feci kaza sonucu bir işçi hayatını kaybetti. Olayda, hafriyat kamyonunun dorsesinin yan yatması sonucu sıkışan Sait Ceylancı isimli işçi, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 19.00 sıralarında meydana geldi. 24 ABB 516 plakalı hafriyat kamyonu, yükünü boşaltırken dorsesinin yan yatmasıyla trajik bir olayın fitilini ateşledi. Kamyonun dorsesinin altında kalan Sait Ceylancı’nın arkadaşları ilk müdahalede bulunmak için harekete geçti ancak işçiyi kurtaramadılar.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sıkışan işçiyi çıkarmak için yoğun çaba harcadı ancak ne yazık ki Ceylancı’nın hayatını kurtaramadı. Cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kazanın nedenlerini araştırmaya devam ediyor.