Giresun Belediyesi’nden Ülper Köyü’nde Üretim Tesisi

AnasayfaGündem

Giresun Belediyesi’nden Ülper Köyü’nde Üretim Tesisi

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun liderliğinde, Giresun Belediyesi Ülper Köyü'nde kamulaştırılan arsaya parke üretim, konkasör tesisi, asfalt planeti ve beton santrali kuracak. Bu tesisler, alt ve üstyapı projelerini hızlandırarak vatandaşlara kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor.

Paylaş

Giresun Belediyesi, Ülper Köyü’nde kamulaştırma yoluyla elde edilen 41 bin metrekarelik arazi üzerine modern üretim tesisleri kuracak. Bu tesisler, parke üretimi, konkasör tesisi, asfalt planeti ve beton santrali gibi temel belediyecilik hizmetlerini tek bir noktada toplayarak hizmet vermenin etkinliğini artıracak.

Giresun Belediyesi

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, tesislerin hizmete geçmesiyle birlikte alt ve üstyapı yatırımlarının hızlı ve pratik bir şekilde hayata geçirilmesinin sağlanacağını belirtti. Üretim tesislerinin, altyapı temel malzemelerinin kaliteli ve nitelikli bir şekilde üretilmesini sağlayarak, hızlı ve ekonomik bir üretim süreci sunacağını vurguladı.

Başkan Şenlikoğlu, belediyenin üretime yönelik yatırımlarını artırarak belediye bütçesini kara geçirmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Ayrıca, belediyenin imkânlarını en verimli şekilde kullanarak Giresun’a daha kaliteli hizmet sunma amacında olduklarını belirtti. Şenlikoğlu, “Şehrimizi büyütmek ve geliştirmek için saha çalışmalarında kullandığımız malzemelerin kendi kurduğumuz tesislerde üretimini yaparak çalışmalarımızı hızlandıracağız. Teknik altyapımızı yeni yatırım alanlarıyla daha güçlü hale getirip, Giresun’umuzun gelecekteki ihtiyaçlarını da karşılayacak bir şekilde altyapıyı da oluşturmuş oluyoruz” dedi.