Giresun Belediye Başkanları Ankara’da Toplandı

AnasayfaGündem

Giresun Belediye Başkanları Ankara’da Toplandı

Paylaş

Giresun’dan gelen belediye başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi’nin düzenlediği yerel yönetimler çalıştayına katılmak üzere Ankara’ya hareket etti. Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, çalıştaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Atatürk’ün Huzurunda Anlamlı Bir Ziyaret

Başkan Sıbıç, ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret ettiklerini ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda dua ettiklerini belirtti. “Partimizin düzenlediği ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’ için Ankara’ya geldik. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile birlikte Atamızın huzuruna çıkarak ona olan saygımızı gösterdik” dedi.

Halkçı Belediyecilik Vurgusu

Başkan Sıbıç, çalıştayın önemine vurgu yaparak, “Yerel Yönetimler Çalıştayımız oldukça yararlı geçiyor. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel öncülüğünde; Üretken, dayanışmacı, halkçı belediyecilik hizmetleri konusunda yol haritamızı çiziyoruz. Kentlerimizin dokusunu bozmadan, çevreyi ve tarihi güzellikleri koruyarak geliştirip, kalkındırma, halkımızın sorunlarını çözme noktasında önemli bilgiler paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Teşekkürler ve İlerleyiş

Başkan Sıbıç, çalıştaya emek verenlere teşekkür ederek, “Emeği geçen herkese teşekkürler… Biz ‘Türkiye için tam yol ileri’ diyoruz” şeklinde konuştu. Giresun ekibi olarak, halkın refahı ve şehrin kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.