Erdoğan’dan Konya Mitinginde CHP ve DEM’e Eleştiri

AnasayfaGündem

Erdoğan’dan Konya Mitinginde CHP ve DEM’e Eleştiri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'daki mitingde, CHP ve DEM'in gizli bir iş birliği içinde olduğunu ve her gün yeni bir ittifak adı altında şehirleri, ilçeleri, belediye meclislerini paylaştıklarını iddia etti. Ayrıca, siyasi sahnede kendilerine yer bulmaya çalışan diğer aktörlerin de sadece Cumhur İttifakı'nın aleyhine çalıştığını söyledi.

Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Konya’da düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Erdoğan, geçmiş seçimleri hatırlatarak, CHP ve DEM’in gizli bir iş birliği içinde olduklarını ve kentler üzerinde pazarlıklar yaptıklarını öne sürdü.

Erdoğan, bu ittifakların milletin gözünden kaçırılmak istendiğini ve her gün yeni bir ittifak ismi bulunduğunu belirtti.

Ayrıca, Cumhur İttifakı ve AK Parti dışındaki siyasi oluşumların, sadece AK Parti ve kendisine husumet üzerinden siyaset yaptığını eleştirdi.

Cumhurbaşkanı, Konya’nın AK Parti’nin yanında olduğunu ve şehrin, CHP gibi partilere itibar etmeyeceğini vurguladı, aynı zamanda seçmenlere gerçek belediyeciliği tercih etme çağrısında bulundu.