Çorum’da 2 Ay Önce Tahliye Olan Kişi Hırsızlık Suçlamasıyla Yakalandı

AnasayfaAsayis

Çorum’da 2 Ay Önce Tahliye Olan Kişi Hırsızlık Suçlamasıyla Yakalandı

Çorum'da 18 yıl hapis yattıktan sonra tahliye edilen G.S, 5 farklı adreste hırsızlık yaptığı gerekçesiyle yakalandı. Zanlı, adliyeye sevk edilip tekrar tutuklandı.

Paylaş

 

Çorum’da 18 yıl cezaevinde kalan ve 2 ay önce tahliye edilen G.S, 5 farklı adreste hırsızlık yaptığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. Zanlı, tutuklanarak cezaevine geri gönderildi.

Birçok Mahallede Hırsızlık Yaptığı İddia Edildi

Kale, Bahçelievler ve Gülabibey mahallelerinden gelen hırsızlık ihbarları üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan araştırmada, şüphelinin G.S. olduğu tespit edildi.

Polis Kontrol Noktasında Yakalandı

G.S’nin Amasya’dan Çorum’a seyahat ettiği otobüs, Çorum Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önündeki kontrol noktasında durduruldu. Şüphelinin üzerinde, hırsızlıktan elde edildiği değerlendirilen 11 bin 240 TL para ve çalıntı cep telefonları bulundu.

Evinde Çalıntı Eşyalar Ele Geçirildi

Polis ekipleri G.S’nin evinde de geniş çaplı arama yaptı. Çok sayıda saat, çanta, kolye, küpe, telefon, televizyon ve diğer çalıntı eşyalar ele geçirildi. Ayrıca, kredi kartı kopyalamak ve oto hırsızlığı gibi suçlardan sabıkası olduğu öğrenildi.

Tekrar Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.S., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin, daha önce 40 yıl hapis cezasına çarptırıldığı ve 18 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği belirtildi.