Bulancak Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

AnasayfaGündem

Bulancak Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Bulancak Belediyesi, Yeni Döneme Hazır! Belediye Başkanı Necmi Sıbıç liderliğinde, AK Parti ve CHP'li meclis üyeleriyle bir araya gelerek ilçeye en iyi hizmeti sunmak için güç birliği yapıyor. Yeni dönemde tüm Bulancaklılar bir arada, daha yaşanabilir bir ilçe için çalışacak. Göreve yeni seçilen meclis üyeleriyle birlikte Bulancak'a daha iyi bir gelecek inşa etmek için kararlılıkla ilerliyorlar.

Paylaş

Bulancak Belediyesi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından ilk toplantısını gerçekleştirerek yeni döneme adım attı. Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, AK Parti ve CHP’li meclis üyelerinin tamamı katıldı.

Bulancak Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Başkan Sıbıç, ilçeye en iyi hizmeti sunmak için birlikte çalışacaklarını vurgulayarak, “Artık hepimiz Bulancaklıyız. Yeni dönemimiz tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun. Allah yolumuzu açık etsin.” dedi.

Geçici divan katipliği görevine Erhan Yüksekdağ ve Kahraman Anapa’nın seçildiği toplantıda, 2 yıl süreyle görev yapacak 2 asil ve 2 yedek meclis katip üyesi gizli oyla seçildi.

Oylama sonucuna göre, Şafak Şahin ve Tayfur Özgen asil, Rahman Aybar ve Erhan Yüksekdağ ise yedek üyeliklere seçildi. Bulancak Belediyesi, yeni döneme hızlı ve kararlı bir adım atarak ilçenin gelişimi için çalışmalara başladı.