BBP’den 31 Yıl Sonra Gelen Zafer

AnasayfaGündem

BBP’den 31 Yıl Sonra Gelen Zafer

Büyük Birlik Partisi, 31 yıl sonra ilk kez Samsun'da bir belediye başkanlığı seçimini kazandı. BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç, seçim sürecindeki başarının arkasındaki ekip ve uyumlu çalışmanın önemini vurgulayarak, Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca'nın adil ve kapsayıcı bir hizmet anlayışıyla şehre liderlik edeceğini belirtti.

Paylaş

Büyük Birlik Partisi, tarihinde ilk defa Samsun’da bir belediye başkanlığı kazandı. Genel Merkez, İl teşkilatı, ilçe teşkilatı, kadın kolları ve Alperen Ocakları ile uyum içinde başarılı bir seçim süreci geçiren BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç, başarılarını değerlendirdi.

Tokuç, “Yerel seçimlerde gece gündüz çalışarak Refaettin Karaca’nın belediye başkanı seçilmesine büyük bir katkı sağlayan tüm ekibimize teşekkür ediyorum.” dedi. 31 yıl sonra Samsun’da ilk defa bir belediye başkanlığı kazanmanın gururunu yaşadıklarını belirten Tokuç, “Salıpazarı Belediye başkanımız Karaca, belediyecilikte tarih yazıp ayrıştırmadan herkese aynı mesafede olup hizmet sunacaktır. Samsun’da iyi bir çalışma ile bölgede diğer ilçelere de örnek olacaktır.” şeklinde konuştu.

Karaca’yı ziyaretinde konuşan Tokuç, “Cumhur İttifakı’nın bir paydaşı olan Büyük Birlik Partisi, Salıpazarı’nda büyükşehir ile uyum içerisinde çalışacaktır. Hizmet alma konusunda Genel Merkezimiz ile devamlı irtibatta olup yerelden çözemediğimiz sıkıntılarımızı Ankara’dan çözmeye muktediriz.” şeklinde ifadelerini tamamladı.