Başkan Köse: Giresun İçin Birlikte Çalışmaya Hazırız

AnasayfaGündem

Başkan Köse: Giresun İçin Birlikte Çalışmaya Hazırız

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Kent Konseyi Genel Kurulu'nda birlik ve ortak akılla çalışmaya vurgu yaptı.

Paylaş

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Kent Konseyi’nin 11. Olağan Genel Kurulu’na katılarak, Giresun’un gelişimi için herkesle müzakereye hazır olduğunu ifade etti.

Yeni Başkan ve Yönetimi Tebrik

Tek liste ile girilen seçimde Kent Konseyi Başkanı seçilen Dr. İsmail Cem Feridunoğlu ve yönetimini tebrik eden Başkan Köse, ortak aklın önemine vurgu yaptı. Köse, “Giresun için ortak akıl var. Biz çok önemli bir farkla seçildik. Hemşehrilerimizin bizden beklentisini çok iyi biliyorum. Herkesin başkanı olacağım demiştim, o yoldan ilerliyorum.” dedi.

Ortak Aklın Önemi

Başkan Köse, Giresun’un çıkarları için her türlü fikre açık olduklarını belirterek, “Biz Giresun birlikteliğini oluşturmak için yola çıktık. Birlikte seçildik, birlikte belediyemizi yöneteceğiz. Bu zamana kadar yaptık, yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Teşekkür ve Plaket Takdimi

Genel Kurul’da Kent Konseyi’nde başkanlık yapmış önceki dönem başkanlarına teşekkür eden Köse, “Bugüne kadar Kent Konseyi’nde başkanlık yapmış tüm başkanlarımıza, Kerim Aksu’ya, Uğur Karaibrahimoğlu’na, Muharrem Apaydın’a, Mürşit Gürel’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimiz kurulduğundan beri ülkemize ve şehrimize hizmet eden büyüklerimize saygılar sunarım.” dedi. Başkan Köse, önceki dönem başkanlarına plaket ve çiçek takdim etti.