Başkan Aytekin Şenlikoğlu: Her Zaman Yanınızdayız

AnasayfaGündem

Başkan Aytekin Şenlikoğlu: Her Zaman Yanınızdayız

Başkan Şenlikoğlu, sağlık ve ekonomi alanında önemli mesajlar vermek üzere Giresun'daki kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

Paylaş

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, Giresun İl Sağlık Müdürlüğü ve Ay Moda Çorap Fabrikası’nı ziyaret etti.

Aytekin Şenlikoğlu

İlk olarak İl Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu, sağlık çalışanlarına selam verdi ve onların fedakarca yaptığı işler için teşekkür etti. Sağlık çalışanlarının gece gündüz özveriyle çalışarak insan hayatını kurtardığını vurgulayan Başkan Şenlikoğlu, onların her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Aytekin Şenlikoğlu

Günün ikinci ziyaretini Ay Moda Çorap Fabrikası’na gerçekleştiren Başkan Şenlikoğlu, fabrika çalışanlarıyla sohbet etti ve kolaylıklar diledi. Fabrika yöneticilerinden çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Şenlikoğlu, ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayan tüm firmalardan gurur duyduklarını ifade etti. Üretimin önemine vurgu yaparak, üreten firmaların her zaman yanlarında olacaklarını ve destekleyeceklerini belirtti. Ay Moda Çorap Fabrikası’nın il ekonomisine ve istihdama katkılarından dolayı kutlayan Başkan Şenlikoğlu, başarılarının devamını diledi.