Android Copilot Apple’ın Siri’sine Rakip Oldu!

AnasayfaTeknoloji

Android Copilot Apple’ın Siri’sine Rakip Oldu!

Microsoft, Android kullanıcılarına Siri'ye rakip olacak yapay zeka asistanı Copilot'u sunuyor. Artık ana ekranınızdan yapay zekayla sohbet edebilirsiniz!

Paylaş

Microsoft, Android kullanıcıları için heyecan verici bir yeniliği duyurdu. Microsoft Launcher uygulaması artık Copilot yapay zeka asistanını destekliyor. Bu sayede kullanıcılar, ana ekranlarından yapay zekayla sohbet edebilecek ve günlük işlerini kolaylaştıracak yardımlar alabilecekler.

Copilot ile Neler Yapılabilir?

Microsoft Launcher’a entegre edilen Copilot ile yapabilecekleriniz neredeyse sınırsız. Hava durumu bilgisi almak, akşam yemeği önerileri almak, basit kelimelerle görseller ve metinler oluşturmak gibi birçok konuda Copilot’tan yardım alabilirsiniz.

Copilot Pro ile Daha Hızlı ve Duyarlı Etkileşim

Copilot Pro kullanıcıları, daha hızlı ve duyarlı bir etkileşim deneyimi yaşayacaklar. Bu sayede işlerini daha hızlı ve verimli bir şekilde halledebilecekler.

Copilot Hala Geliştiriliyor

Copilot henüz test aşamasında olduğu için bazı sınırlamaları bulunuyor. Örneğin, alarm kurma veya Wi-Fi’ı kapatma gibi komutları yerine getiremiyor. Ancak Microsoft, Copilot’un yeteneklerini geliştirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Copilot’u Nasıl Deneyebilirsiniz?

Copilot’u denemek için Microsoft Launcher beta programına katılmanız gerekiyor. Beta programına katıldıktan sonra, Copilot butonunu kullanarak arama widget’ı ile sohbet başlatabilirsiniz. Copilot’a ayrıca ana ekranın sol tarafındaki Feed bölümünden de erişebilirsiniz.