Giresun’un Pamukkalesi’ne Ziyaretçi Akını

AnasayfaGündem

Giresun’un Pamukkalesi’ne Ziyaretçi Akını

Giresun'un Mavi Göl ve Göksu Travertenleri, bayram tatili süresince ziyaretçi akınına uğradı. Günde 15 ila 20 bin kişiyi ağırlayan bu doğal güzellikler, 'Giresun'un Pamukkalesi' olarak da anılıyor ve yaz tatilinde günlük ziyaretçi sayısının 100 bine ulaşması bekleniyor.

Paylaş

Giresun, doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Özellikle bayram tatili süresince, bölgenin doğal harikalarından Mavi Göl ve Göksu Travertenleri, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Giresun’un Dereli ve Şebinkarahisar ilçeleri arasında bulunan bu doğal güzellikler, sodalı gölleri ve Pamukkale’yi andıran traverten yapısıyla dikkat çekiyor.

Giresun’un Pamukkalesi’ne ziyaretçi akını

Bayram tatili boyunca günde 15 ila 20 bin arası ziyaretçi ağırlayan Kuzalan Tabiat Parkı içindeki bu alanlar, Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Adem Önal’a göre, yaz tatilinde günlük ziyaretçi sayısının 100 bine ulaşmasının beklendiğini gösteriyor. Ziyaretçiler, Mavi Göl’ün turkuaz rengi ve doğal güzellikleriyle ünlü Göksu Travertenlerinde doğanın tadını çıkarıyorlar.

Giresun’un Pamukkalesi’ne ziyaretçi akını

Bölgeyi ziyaret eden birçok kişi, Giresun’un bu eşsiz doğa güzelliklerini herkese tavsiye ediyor ve Giresun’un “Pamukkalesi” olarak da adlandırılan bu alanların, Denizli’deki ünlü Pamukkale’ye alternatif bir doğa harikası olduğunu belirtiyor. Giresun, bu doğal güzellikleriyle turizmde giderek daha fazla ön plana çıkıyor.