Karabük’te Zincirleme Kaza: 1 Yaralı

AnasayfaGündem

Karabük’te Zincirleme Kaza: 1 Yaralı

Karabük'te meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi yaralandı. Alkollü olduğu belirlenen otomobil sürücüsü, belediye kamyonuna ve ardından bir hafif ticari araca çarptı. Yaralı sürücü, hastaneye kaldırıldı.

Paylaş

Karabük’te dün yaşanan zincirleme trafik kazası, bölge sakinlerini ve yetkilileri alarma geçirdi. Olay, Şehit Ateşe Reşat Bulvarı’nda meydana geldi. R.K. isimli sürücünün kontrolündeki 06 KA 821 plakalı otomobil, önce E.U.’nun kullandığı belediyeye ait 34 DNC 802 plakalı yol süpürme kamyonuna arkadan çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden R.K.’nin otomobili yan yatarken, bu sırada V.D.’nin yönetimindeki 23 HD 453 plakalı hafif ticari araç da otomobile çarptı.

Karabük'te Zincirleme Kaza: 1 Yaralı

Kazada yaralanan ve olay yerine hızla intikal eden ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan otomobil sürücüsü R.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ancak olay yerinde yapılan kontrolde, R.K.’nin 2.25 promil alkollü olduğu tespit edildi, bu durum kazanın boyutunu ve ciddiyetini artıran bir faktör olarak öne çıktı.

Karabük'te Zincirleme Kaza: 1 Yaralı

 

Polis ekipleri kaza yerinde incelemelerde bulundu ve kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.