Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’dan Bayram Mesajı

AnasayfaGündem

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’dan Bayram Mesajı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm Samsunluların ve İslam âleminin bayramını kutladı. Doğan, bayramın birlik, beraberlik ve paylaşmanın önemine dikkat çekti ve vatandaşlardan trafik kurallarına uymalarını isteyerek herkes için huzurlu ve mutlu bir bayram temennisinde bulundu.

Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Doğan, Ramazan ayının sona ermesi ve bayramın gelmesiyle birlikte, millet olarak huzur ve güven içinde bayram sevincini yaşadıklarını belirtti. Bayramların, gönül köprülerinin kurulduğu ve muhabbet bağlarının güçlendiği özel günler olduğunu vurgulayan Doğan, bu mübarek zamanların toplumsal birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi için önemli olduğunu ifade etti.

 

Başkan Doğan, bayram boyunca sevdiklerimizle geçireceğimiz mutlu ve huzurlu anların yanı sıra ihtiyaç sahiplerini de unutmamamız gerektiğini hatırlatarak, bu dönemi fırsat bilip onlarla sevincimizi paylaşmanın ayrı bir mutluluk kaynağı olacağını dile getirdi. Ayrıca, bayramda yola çıkacak sürücülerden trafik kurallarına uymalarını ve dikkatli olmalarını isteyerek, herkesin ve sevdiklerinin güvenliğini ön planda tutmalarını önerdi.

Halit Doğan, mesajında Samsun halkının ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı ve bayramın sevgi, barış ve huzur getirmesini diledi.