Şebinkarahisarlı işadamları İstanbul’da EXPO’yla buluştu!

AnasayfaGündem

Şebinkarahisarlı işadamları İstanbul’da EXPO’yla buluştu!

Paylaş

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinin kalkınması için önemli bir adım atıldı. Şebinkarahisarlı Sanayici ve İşadamları Derneği (ŞEBİNSİAD) tarafından organize edilen ŞEBİNSİAD EXPO 2024 fuarı bugün İstanbul Tekstilkent’te başladı.

Fuarın açılışına çok sayıda önemli isim katıldı

MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, 22, 23, ve 24. dönem Milletvekili Ünal Kacır, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Ömer Şentürk, ŞEBİNSİAD Başkanı Müjdat Karayılan, MHP Belediye Başkan adayı Uğur Eraslan, MHP İlçe Başkanı Murat Bölük ve çok sayıda iş insanının katılımıyla gerçekleşen fuarın açılışında konuşan ŞEBİNSİAD Başkanı Müjdat Karayılan, önemli bir ilke imza attıklarını söyledi.

Karayılan: “İlk defa bir ilçe derneği EXPO düzenliyor!”

“Bu fuar Türkiye’de bir ilk. İlk defa bir ilçenin İşadamları Derneği’nin EXPO Fuarı düzenlediğini söyleyebiliriz. Bu birlikteliğin devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. ŞEBİNSİAD’ın düzenlemiş olduğu bu fuar çok önemli bir organizasyon. Bu fuar Şebinkarahisar’ın kalkınması için önemli bir katkı sağlayacaktır. Fuarın hayırlı olmasını diliyorum.”

Karayılan: “Vücudumuzu taşın altına koyduk!”

Giresun’un 5. Organize Sanayi Bölgesi’nin Şebinkarahisar’a yapılacağını da müjdeleyen Karayılan, “Teknoloji ve Sanayi Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’ın desteği ile Giresun’un 5. Organize Sanayi Bölgesi Şebinkarahisar’a yapılacak. Bu bizim için büyük bir mutluluk. Sadece Bakanımız değil, bizim de öncülük etmemiz lazımdı. Biz de ŞEBİNSİAD olarak elimizi taşın altına koyduk, hatta vücudumuzu koyduk.” dedi.

Fuar 3 Mart’a kadar açık

Fuarın açılış programının ardından davetliler stantları gezerek ürünler hakkında bilgi aldılar.

ŞEBİNSİAD EXPO 2024 fuarı 3 Mart Pazar günü de Tekstilkent Fuar Alanında ziyaretçilere açık olacak.