Başkan Şenlikoğlu Giresun Yeni Otobüs Terminali projesini tanıttı

AnasayfaManşet

Başkan Şenlikoğlu Giresun Yeni Otobüs Terminali projesini tanıttı

Paylaş

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, kent için öncelikli projeler arasında yer verdiği Şehirlerarası Otobüs Terminali projesini kamuoyuna duyurdu.

Şenlikoğlu, mevcut otogarın modern şehir standartlarının gerisinde kaldığını belirterek, yeni terminalin Giresun’un çağdaş bir kimlik kazanacağını vurguladı.

 

Yeni otobüs terminali projesi, 18 araçlık otobüs peronu, 50 araçlık ziyaretçi otoparkı, 28 adet bilet ofisi, restoranlar-kafeteryalar, misafirhane, çok amaçlı etkinlik salonu, sağlık kabini, kişisel ihtiyaç alanı ve yönetim ofislerini içerecek.

Giresun’a yakışan bir proje

Vatandaşlar, Başkan Şenlikoğlu’nun projeyi duyurmasından büyük memnuniyet duydu. Yeni otobüs terminali, şehirlerarası ulaşıma yeni bir bakış açısı getirecek.

Başkan Şenlikoğlu, yeni terminalin Karadeniz sahil yoluyla bağlantısında bir sorun olmamasının avantajını belirterek, projenin modern görünümüyle Giresun’a yakışır bir nitelik kazanacağını söyledi.

İkinci dönemlerinde hizmete girecek

Şenlikoğlu, projenin hazırlıklarının tamamlandığını ve ikinci dönemlerinde terminalin ihalesini yaparak hizmete sunacaklarını ifade etti.

Başkan Şenlikoğlu, yeni terminalin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek, hemşehrilerine daha iyi hizmetler sunma sözü verdi.