Giresun’da İŞKUR Toplum Yararına Program sonuçları açıklandı

AnasayfaManşet

Giresun’da İŞKUR Toplum Yararına Program sonuçları açıklandı

Paylaş

Giresun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Giresun ve bazı ilçelerinde alınacak personel için kura sonuçlarını açıkladı. 12 Şubat tarihinde sona eren başvuruların ardından, İŞKUR tarafından işe alınan 12 personelin belirlendiği duyuruldu. Ancak, Şebinkarahisar ilçesinin de dahil olduğu personel alımıyla ilgili olarak Müftülükten henüz bir açıklama yapılmadı.

İŞKUR Giresun İl Müdürlüğü, tarım ve Orman Giresun Bölge Müdürlüğü’nün il merkezi, Şebinkarahisar ve Tirebolu ilçelerinde 7, İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nün ise il merkezinde 5 TYP personeli alacağını duyurdu. Asil katılımcı adaylarının belirlenmesinde yüzde 100 noter kurası yöntemi uygulandı ve bu katılımcıların listesi kamuoyu ile paylaşıldı.

39 personel için açıklama yapılmadı

Ancak, Giresun İl Müftülüğü tarafından il genelinde alınacak 39 TYP personeli için henüz bir açıklama yapılmadı. İl merkezi ve 15 ilçede yapılacak olan başvurularla ilgili detaylar ve sonuçlar beklenmekte. Giresun Müftülüğü’nün bu konudaki açıklaması yakın zamanda yapılacak olup, başvuru sürecinin ve personel alımının detayları kamuoyuna duyurulacaktır.