Zorlu Okulları’nda Coşkulu Mezuniyet Töreni

AnasayfaGündem

Zorlu Okulları’nda Coşkulu Mezuniyet Töreni

Zorlu Okulları, 8. ve 12. sınıf öğrencileri için düzenlediği yılsonu mezuniyet töreninde coşkulu anlar yaşandı.

Paylaş

Samsun’un prestijli eğitim kurumlarından Zorlu Okulları, 8. ve 12. sınıf öğrencileri için düzenlediği görkemli mezuniyet töreniyle öğrencilerini uğurladı. 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler, öğretmenlerinin elinden diplomalarını alarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadı.

Törenin Katılımcıları

Programa Zorlu Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu, Zorlu Bil Çocuk Üniversitesi Genel Müdürü Sebahat Kayhan, Zorlu Okulları İlkokul Müdürü Uzman Psikolog Ece Zorlu Berker, Zorlu Eğitim Kurumları Lise Eğitim Koordinatörü Berkay Berker, Zorlu Okulları Ortaokul Müdürü Cansade Balıkçı, okulun öğretmenleri, idari çalışanları, öğrenciler ve velileri katıldı. Törende neşeli ve duygu dolu anlar yaşandı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından, kurum öğretmenlerinden Bayram Sansur ve Eren Şatır’ın açılış konuşması gerçekleşti.

Zorlu Okulları

Ergin Zorlu’nun Konuşması

Zorlu Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu, günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bugünün haklı gururunu ve sevincini yaşayan siz değerli öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum. Zorlu Eğitim Kurumları olarak 2008 yılında çıktığımız bu yolda, çocuklarınızı bizlere emanet ettiniz. Siz değerli velilerimizi tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgili gençler, her mezuniyet başka bir basamağın başlangıcıdır.”

Zorlu Okulları

Atatürk’ün İzinden Ayrılmayın

“Zorlu Eğitim Kurumları, yarınların güçlü Türkiye’sine imza atacak siz gençleri yetiştirmek üzere 16 yıllık bir geçmişe sahiptir. Mutlu ve başarılı olmanız için gayret ettik. Yolunuz açık olsun. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığından ayrılmayın. Sevgiyle kalın.”

Öğrencilerin Diploma Heyecanı

Zorlu’nun konuşmasının ardından törene geçildi. 8. ve 12. sınıf öğrencileri, müzik eşliğinde sahneye çıkarak diplomalarını öğretmenlerinin elinden aldı. 8. sınıf öğrencilerinden Serdar Bora Çetin, Mümin Barış Dirican ve Berra Ünsal; 12. sınıf öğrencilerinden Ela Naz Atalar ve Sevval Suiçmez kütüğe isim plakalarını çaktı.

Bölükbaş’tan Duygusal Konuşma

Okul birincisi Arzu Zeynep Bölükbaş, Zorlu Okulları’nda geçirdiği eğitim sezonuyla ilgili duygu yüklü bir konuşma yaptı. “Bu çatı altında her bir hocamız bize büyük bir aile olduğumuzu hissettirdi. Onların sabrı, desteği ve sevgisi için teşekkür ederiz” dedi.

Keplerini Umut Dolu Geleceğe Fırlattılar

Harika şarkılar eşliğinde sahneye çıkan öğrenciler, öğretmenlerinden diplomalarını alarak bu anları ölümsüzleştirdiler. Tören sonunda tüm mezun öğrenciler, davetlilerin huzurunda keplerini umut dolu bir geleceğe fırlattılar.