Yusufeli Belediye Başkanı Barış Demirci mazbatasını aldı

AnasayfaGündem

Yusufeli Belediye Başkanı Barış Demirci mazbatasını aldı

CHP'den seçilen yeni Yusufeli Belediye Başkanı Barış Demirci, mazbatasını alarak resmi olarak görevine başladı. Türk bayrağı eşliğinde belediyeye yürüyen Demirci, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Görevi devraldığı Eyüp Aytekin'e teşekkür eden Demirci, Yusufeli için katılımcı ve kapsayıcı bir yönetim anlayışını benimseyeceğini vurguladı.

Paylaş

CHP’den seçilen yeni Yusufeli Belediye Başkanı Barış Demirci, resmi olarak görevine başlamıştır. Yusufeli Adliyesi’nde düzenlenen törende İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Naci Çukur’dan mazbatasını teslim alan Demirci, daha sonra heyetiyle birlikte Türk bayrağı açarak belediye binasına yürüdü.

Barış Demirci

Belediye binasında personel tarafından karşılanan Demirci, görevi önceki Belediye Başkanı Eyüp Aytekin’den devraldı ve Aytekin’e hizmetleri için teşekkürlerini iletti. Demirci, Yusufeli’nin karşılaştığı zorlukları ve süreçleri vurgulayarak, devraldığı sorumluluğun bilincinde olduğunu ifade etti.

Barış Demirci

Barış Demirci, devletteki devamlılığın önemine değinerek, Eyüp Aytekin’in deneyimlerinden yararlanacaklarını ve Yusufeli’ni daha iyi bir noktaya taşımak için katılımcı bir yönetim anlayışı izleyeceklerini belirtti. Demirci, 56 yıl sonra Yusufeli Belediye Başkanlığı mazbatasını CHP adına almanın gururunu ve onurunu yaşadığını, tüm partisel kimlikleri bir kenara bırakıp ilçeye hizmet etmeye odaklanacaklarını söyledi.

Törene CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, CHP İl ve İlçe başkanları ile partililer katıldı. Demirci’ye, görevi devreden Aytekin tarafından belediyenin sembolik mührü, bir Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edildi.