Yolcu Otobüsü Tosya-Ilgaz Karayolunda Kaza Yaptı: Çok Sayıda Yaralı Var!

AnasayfaGündem

Yolcu Otobüsü Tosya-Ilgaz Karayolunda Kaza Yaptı: Çok Sayıda Yaralı Var!

Kastamonu'da D-100 karayolunda kontrolden çıkan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 10 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Paylaş

Kastamonu’nun Tosya-Ilgaz ilçeleri arasındaki D-100 karayolu üzerinde feci bir kaza meydana geldi. Gümüşhane’den İstanbul’a gitmekte olan yolcu otobüsü, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu devrilerek yan yattı.

10 Yaralı, 1’inin Durumu Ağır

Kazada, otobüs şoförü dahil 10 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirilirken, diğer yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

Yaralılar Hastanelere Kaldırıldı

Yaralılardan 7’si Ilgaz Devlet Hastanesi’ne, 3’ü ise Çankırı Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Kaza Nedeniyle Ulaşım Tek Şeritten Sağlandı

Kaza nedeniyle D-100 karayolu İstanbul istikametinde trafik akışı bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kazanın neden meydana geldiğine dair inceleme başlatıldı.

Otobüs 100 Metre Sürükledi

Kazaya karışan otobüsün, kontrolden çıktıktan sonra yol kenarındaki yön levhalarına çarparak yaklaşık 100 metre sürüklendiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.