Yılmaz Erdoğan’ın kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi olduğu ortaya çıktı!

AnasayfaMagazin

Yılmaz Erdoğan’ın kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi olduğu ortaya çıktı!

Paylaş

Dilber dizisiyle ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan’ın özel hayatı, yeni sevgilisiyle gündeme oturdu. Bircan Bali’nin programında ortaya attığı iddiaya göre, Yılmaz Erdoğan, son 2 yıldır Cansu Taşkın ile bir ilişki yaşıyor. Sosyal medyada ise bu ilişkiye “Yılmaz Erdoğan gerçek hayatta Dilber’ini buldu!” yorumları yapıldı. Cansu Taşkın ile Yılmaz Erdoğan arasında 25 yaş fark bulunuyor.

Yılmaz Erdoğan, İnci Taneleri dizisinde ‘Azem’ karakteriyle ekranlara gelen bir diziyle dikkatleri üzerine çekti. Ancak, gerçek hayatta, Dilber karakterine karşılık gelen sevgilisiyle yaşadığı aşk gündemdeki yerini aldı.

Cansu Taşkın

Sevgilisi eski manken

Bircan Bali’nin yaptığı açıklamaya göre, Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın, gizlice bir ilişki yürütüyorlar. Bali, “Ben bir bomba patlatayım, Yılmaz Erdoğan 2 yıldır eski bir mankenle beraber, nasıl söyleyeyim Cansu Taşkın’la. Ben öyle bir bilgi aldım gizliyorlarmış diye duydum” dedi.

Sosyal medyada, bu aşk haberinin ardından “Yılmaz Erdoğan gerçek hayatta Dilber’ini buldu!” gibi yorumlar yapıldı. Ancak, dikkat çeken bir detay ise Cansu Taşkın’ın Yılmaz Erdoğan’dan 25 yaş daha genç olmasıydı. Taşkın 31 yaşında iken Erdoğan ise 56 yaşında. Bu yaş farkı da tartışma konusu oldu.