Tilbe’den Tepki: Çakma Hesaplardan Bıktım Diyerek Suç Duyurusunda Bulundu

AnasayfaMagazin

Tilbe’den Tepki: Çakma Hesaplardan Bıktım Diyerek Suç Duyurusunda Bulundu

Yıldız Tilbe, adını kullanarak sahte sosyal medya hesapları açan kişilere karşı suç duyurusunda bulundu. Sanatçı, "Çakma Yıldız Tilbe hesaplarından bıktım" dedi.

Paylaş

 

Yıldız Tilbe, adını kullanarak sosyal medya hesapları açan kişilere karşı harekete geçti ve suç duyurusunda bulundu. Sanatçı, sahte hesapların kendisini yıpratmaya yönelik yanıltıcı paylaşımlar yaptığını belirtti.

Yıldız Tilbe, adını kullanan sahte hesaplara yönelik tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Bıktım adımı soyadımı kullanan, pis düşüncelerini, benmiş gibi yazan, önüne gelene ağız dolusu saydıran, çakma Yıldız Tilbe hesaplarından, usandım. Kim olduklarını bilmiyorum, niyetleri kendilerini bulsun inşallah.”

Avukatından Açıklama

Tilbe’nin avukatı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bir süredir müvekkilimiz Yıldız Tilbe adına farklı kişiler tarafından onun sosyal medya hesabıymış gibi algı yaratılarak kötü niyetli, yanıltıcı, yıpratmaya yönelik ve tepki çekecek nitelikte görüş, düşünce ve duygu paylaşımları yapan sahte hesaplar tespit edilmiştir. Bu hesaplar hakkında yasal başvurular ve suç duyuruları yapılmıştır. Yıldız Tilbe sevenlerinin ve takipçilerinin sadece doğrulanmış hesaplarına itibar etmelerini önemle rica ederiz.”

Doğrulanmış Hesaplara Dikkat

Yıldız Tilbe, takipçilerini sahte hesaplar konusunda uyardı ve sadece doğrulanmış sosyal medya hesaplarına itibar edilmesini istedi. Tilbe’nin gerçek hesapları, Instagram’da “yildizztilbee” kullanıcı adıyla 2.1 milyon takipçiye ve X (Twitter)’da yine “yildizztilbee” kullanıcı adıyla yaklaşık 4.9 milyon takipçiye sahiptir.

Yıldız Tilbe, sahte hesaplar nedeniyle yasal haklarını sonuna kadar kullanacağını ve bu tür sahtekar girişimlere karşı dikkatli olunmasını istedi.