YEDAŞ Çorum ve Amasya Yeni Görevlilerle Güçleniyor

AnasayfaGündem

YEDAŞ Çorum ve Amasya Yeni Görevlilerle Güçleniyor

YEDAŞ'ta yönetim değişikliği: Onur AKYAZICI Çorum'a, Niyazi BİLGİ Amasya'ya atanırken, şirket müşteri memnuniyetini artırmaya odaklanıyor.

Paylaş

Yakın zamanda YEDAŞ’ta önemli görev değişiklikleri yaşandı. Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), Çorum ve Amasya bölgelerindeki yöneticilerini yeniledi. Onur AKYAZICI, deneyimli bir isim olarak Çorum Bölge Müdürlüğü’ne atanırken, Amasya Bölge Müdürlüğü görevine ise Niyazi BİLGİ getirildi.

Onur AKYAZICI: Çorum’a Yeni Bir Enerji Getiriyor

Fırat Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği mezunu olan Onur AKYAZICI, yaklaşık 13 yıldır elektrik dağıtım sektöründe çeşitli pozisyonlarda görev aldı. Yeni göreviyle ilgili olarak AKYAZICI, “Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızı Çorum’da da sürdüreceğiz. Kaliteli enerji hizmetini sürekli kılmak en önemli önceliğimiz” dedi.

Niyazi BİLGİ: Amasya’ya Yeni Bir Vizyon Getiriyor

Dumlupınar Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu olan Niyazi BİLGİ ise YEDAŞ bünyesinde uzun yıllar görev aldı. Amasya Bölge Müdürlüğü’ne atanmasıyla ilgili olarak BİLGİ, “Genç ve dinamik ekibimizle birlikte Amasya’da kaliteli hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz. Çalışmalarımıza hızla başladık” şeklinde konuştu.

Bu değişikliklerle birlikte YEDAŞ, Samsun, Amasya, Çorum, Ordu ve Sinop illerindeki yaklaşık 3 milyon müşterisine daha etkin bir şekilde hizmet vermeye devam edecek.