Yine Yabancı Uyruklu Şahıs Yine Taciz! İlçe Ayağa Kalktı

AnasayfaAsayis

Yine Yabancı Uyruklu Şahıs Yine Taciz! İlçe Ayağa Kalktı

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde bir markette genç kızı taciz eden yabancı uyruklu şüpheli gözaltına alındı. Olay sonrası öfkelenen kalabalık, şüphelinin kaldığı apartmanı taşladı.

Paylaş

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde bir markette alışveriş yapan genç kız, yabancı uyruklu bir kişi tarafından taciz edildiğini iddia etti. Çevredekilerin tepkisi üzerine şüpheli olay yerinden kaçarak, aynı binada yaşadığı diğer yabancı uyrukluların yanına sığındı.

Öfkeli Kalabalık Binasını Taşladı

Olayın ardından toplanan kalabalık, şüphelinin saklandığı binayı taşlamaya başladı. Gerginliğin büyümesi üzerine bölgeye çevik kuvvet, jandarma ve özel harekat ekipleri sevk edildi.

Şüpheli Gözaltına Alındı, 50 Kişi Uzaklaştırıldı

Polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına alarak karakola götürdü. Şüphelinin kaçak yollarla Türkiye’ye girdiği tespit edilirse sınır dışı edileceği öğrenildi. Ayrıca, şüpheliyle aynı binada kalan 50 yabancı uyruklu kişi de ilçeden uzaklaştırıldı.

Valilikten Açıklama

Sakarya Valiliği, olayla ilgili yaptığı açıklamada, adli sürecin başlatıldığını ve olayın titizlikle takip edildiğini belirtti. Vatandaşlardan itidalli olmaları ve resmi açıklamalar dışında hiçbir bilgiye itibar etmemeleri istendi.